Camilla Forsman – Regio Zuid en Midden Limburg

Ik kijk graag naar wat iemand echt nodig heeft om te kunnen bewegen, groeien en ontwikkelen. Door mijn laagdrempelige maar doelgerichte aanpak ontdekken ze wat ze verder helpt, waar de kansen liggen en wat bij ze past.

Wat is er leuk/bijzonder voor het werken binnen de RMT?

Het mooiste van het werken binnen het RMT is dat we mensen die tussen de wal en het schip raken toch kunnen helpen. Samen werken met zoveel verschillende organisaties om voor de mensen iets mogelijk te kunnen maken geeft mij enorm veel energie. Zoals een opleiding financieren of zorgen dat ze ergens een dag mogen proefdraaien zodat ze echt kunnen beslissen of iets bij ze past. Ik kan voor mensen hiermee het verschil maken en ervoor zorgen dat ze weer met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan, heerlijk!

Wat staat er op je bucketlist?

Graag zou ik met mijn camper een langere tijd door Europa reizen waarbij ik onderweg mensen intensieve loopbaancoach trajecten aanbied op prachtige locaties.

”Als je het avontuur dat je echt wilt tegemoet springt lossen de praktische bezwaren zich vanzelf op. Dus ik zeg…. Gewoon springen!’