Jola Boerakker – Midden-Nederland

Iedereen heeft talent(en)! Vanuit die overtuiging werk ik dan ook het liefst samen met jou aan jouw loopbaan pad.

Vanuit de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, gaan we op onderzoek uit. Jezelf (beter) leren kennen, jouw talenten (her)ontdekken, duidelijkheid creëren in wat jou drijft, wat je interesses zijn en het pad uitstippelen waar jij concreet mee aan de slag kan is nodig om verandering aan te brengen in jouw situatie. Graag pak ik dat samen met jou beet!

Voor ik loopbaancoach werd werkte ik in de chronische pijn revalidatie en deed ik advies werk binnen de zorgsector. Hierdoor weet ik als geen ander dat het belangrijk is om datgene te (gaan) doen waar jij energie van krijgt. Keuzes (durven) maken en de regie nemen voor jou werkplezier, hoe spannend soms ook, is essentieel in het maken van kleine stappen waarmee je de verandering in gang zet!

Waar kan je mij voor wakker maken?

Oftewel mijn guilty pleasure is toch wel die reep tony chocolonely karamel zeezout…. Als ik niet oppas dan kan er zo een halve reep doorheen worden gesnoept.

Wat staat er op je bucketlist?

Uit een vliegtuig springen, wel samen met een professional die een parachute heeft natuurlijk 😉. Dat ultieme gevoel van vrijheid, die een vogel voor mijn gevoel ook heeft als hij door de lucht zweeft, zou ik graag eens beleven. Maar ook een mooie lange reis door Nieuw-Zeeland en/of Australië is een grote wens.