Karin Frensch – Regio Zuid-Oost Brabant

In mijn rol als loopbaancoach ga ik steevast met mijn coachee op avontuur. Samen onderzoeken we welke route we het beste kunnen bewandelen. Ik ben een enthousiaste, betrokken coach en vooral ondernemend én een resultaatgerichte doener. Verwacht bij mij geen automatische piloot, maar gegarandeerd maatwerk. Bij elke coachee weer. Ik houd ervan om de mens te ontdekken en vervolgens te denken in mogelijkheden. Hierbij ga ik altijd uit van mijn intuïtie én mijn stellige geloof in de kracht van het nemen van de regie op je eigen leven. Dat werkt! Ik ben pas tevreden als ik mensen heb kunnen helpen bij het beantwoorden van hun hulpvraag gericht op werk of leren.

Wat is er leuk/bijzonder voor het werken binnen de RMT?

Wat ik fantastisch vind binnen het RMT, is de samenwerking. Alle collega’s zijn gedreven, zetten de klant centraal en zitten qua energie op hetzelfde niveau. Dit heb je echt nodig om met zo’n team gave resultaten te behalen.

Wat staat er op je bucketlist?

Als loopbaancoach ben ik dik tevreden met het werk dat ik doe. Zolang ik dagelijks energie krijg van dit werk en met veel plezier mensen kan helpen, heb ik iedere dag een glimlach op mijn gezicht.

”If you can dream it, you can make it!”