Rogier Berghauser Pont – Regio Rijk van Nijmegen en Midden-Gelderland

Mijn achtergrond ligt in de gezondheidzorg; fysiotherapie en gezondheidswetenschappen (arbeid en gezondheid). Mensen zijn niet hun aandoening, ik geloof in een bredere kijk op gezondheid. Ik begeleid mensen graag in het bereiken van meer: vitaliteit, geluk en voldoening in werk- en privéleven. Mijn aanpak is authentiek en eerlijk. Mijn motto: “Wat je lachend leert, motiveert!”

Waar kunnen we je voor wakker maken?

Ik houd ongelofelijk veel van sport, maar ook van goede koffie en een fris biertje!

Wat staat er nog op je bucketlist?

Een bucketlist heb ik nog niet. Er is nog zo veel wat ik graag wil doen. Hopelijk kan ik er een aantal realiseren in mijn leven. Mijn gedachten schieten alle kanten op; parachutespringen, triatlon doen (omdat ik een marathon al heb gedaan), een touretappe met Tom Dumoulin fietsen, een eigen B&B of restaurant (en een koksopleiding doen), een boek schrijven, met mijn ouders naar de Provence (want wij gingen vroeger altijd naar Zuid Frankrijk en dat zou ik graag nog een keertje willen beleven), me nog meer bekwamen in winterzwemmen (en anderen hierin ook inspireren), mensen helpen die het echt nodig hebben, een droomhuis bouwen, een jaar lang alleen op vakantie met mijn fiets (mijn beste maatje).

Wat echter misschien wel het hoogst op mijn lijstje staat, is met mijn gezin een maand op vakantie naar Indonesië (mijn moeder is geboren op Java – Bandung en ik wil graag haar ouderlijk huis aan mijn kinderen laten zien).