Valérie Soetens – Regio Haaglanden

Na zestien jaar als Personal Organiser mensen te hebben begeleid bij het opruimen van hun huis, administratie of werkplek voelde ik een grote behoefte mezelf verder te ontwikkelen en ontdekte ik mijn passie. Zo ben ik in 2020 begonnen als (loopbaan)coach.

Naast luisteren vanuit compassie naar jouw verhaal, een spiegel voorhouden en vragen stellen die aanzetten tot nadenken, werk graag met de wijsheid van het Enneagram, daarmee krijg je een soort handleiding van jezelf. Wanneer je bewust bent van je gedrag, inzicht hebt in je drijfveren, kwaliteiten en krachtbronnen kun je de regie pakken over je leven en het beste uit jezelf halen, zowel privé als op het werk.

De Sedona loslaat-methode die ik gebruik, helpt om beperkende gedachten, gevoelens en patronen los te laten. Deze methode past goed bij mijn oplossingsgerichte manier van denken.

Doordat ik ook mezelf blijf uitdagen om te groeien en ontwikkelen kan ik jou goed ondersteunen bij jouw proces. De wereld ligt aan je voeten, maar je moet stappen zetten om hem te ontdekken!

Wat staat er nog op je bucketlist?

Van jongs af aan heb ik de kans gekregen veel van de wereld te zien, maar mijn interesse in mensen en andere culturen en gewoontes houdt me hongerig naar meer. Zo staan onder andere Afrika en Japan nog op mijn lijstje.